ELEKTRIČNI SKUTERI

2 proizvodi

Vrsta zaslona:

Poredaj po

CFMOTO ZEEHO AE8+ '23

CFMOTO ZEEHO AE8+ '23


Engine: electric

Fuel: Electric

6.990 €

CFMOTO ZEEHO AE8S+ '23

CFMOTO ZEEHO AE8S+ '23


Engine: electric

Fuel: Electric

7.343 €

Tražite pristupačno vozilo, posebno za urbane sredine, koje je lako za rukovanje i održavanje? Skuter bi mogao biti najbolji izbor za Vas. CFMOTO Hrvatska nudi Vam na prodaju električne skutere koji se ističu svojom udobnošću i pouzdanošću. Neki od skutera modela ZEEHO možete kupiti gotovinom, karticom, po ponudi ili virtualnim valutama. Važno je znati da Vam CFMOTO Hrvatska pruža mogućnost kupnje električnog skutera marke CFMoto na leasing ili na rate. Dodatna je prednost mogućnost kupnje željenog modela putem programa RABLA PLUS.

Ovisno o modelu koji odaberete, sa skuterom CFMOTO ZEEHO možete postići brzinu do 100 km/h. ZEEHO modeli električnih skutera prilagođeni su za tri načina vožnje – ekološki, ulični i sportski. Svaki model ima IPM električni motor snage 17 KS. Inače, govorimo o bateriji ATL NCM 69V32a*2 s dometom od 190 km. Bateriju možete napuniti 2500 puta, što je ekvivalentno 300.000 km pri standardnoj normalnoj upotrebi. Električni skuteri ZEEHO daju Vam izbor između zaslona 5“ LCD ili 5“ TFT.

Možda ne znate koji je model električnog skutera pravi za Vas u ovom trenutku, ali stručnjaci tvrtke CFMOTO Hrvatska tu su za Vas. Svaki član našeg tima spreman Vas je dočekati i dati Vam točne podatke o električnim skuterima u ponudi tvrtke CFMOTO Hrvatska .

Tvrtka CFMoto kineska je tvrtka koja upotrebljava napredne tehnike za izradu inovativnih vozila. Zbog toga je 2009. godine tvrtka CFMoto dobila titulu tehnološki najnaprednije tvornice. ZEEHO je odjel za električne skutere kineskog proizvođača.

Tvrtka CFMOTO Hrvatska uvoznik je CFMoto ATV-ova, UTV-ova, motocikala i skutera. Čekamo Vas da u našim fizičkim trgovinama, ali i u internetskim, otkrijete sve naše modele. Naši stručnjaci stoje Vam na raspolaganju za odabir pravog skutera za Vaše potrebe, prilagođenog urbanom krajoliku i prometnoj gužvi. Osim toga, u ponudi tvrtke CFMOTO Hrvatska pronaći ćete na desetke modela ATV-ova, dječjih ATV-ova, SxS-ova i motocikala. Sve ih otkrijte!